Dec 10, 2007

Blogas vis dar gyvas..

..nesvarbu, kad visą savaitę jo nenaudojau. o be reikalo. visai įdomybių nutiko. Linksmo, bet nerūpestingo savaitgalio pasekoje dabar jaučiuosi labai labai nelabai kaip. Susirgau ir dėl to labai labai prastas jaučuosi.
Penktadienį kažkaip skambinausi vieniem bičiuliam, tada kitiem, tada susitikau su dar kitais o ant galo baigėsi taip, kad visi iš visur kur atsidūkė CanCan picoj (Trakų gatvėj vietoj fashion baro), kur alus po 3lt tekaštuoja.
Šeštadienį visiem mėgstamiem skysčiam buvo griežtas „ne“. Buvom pas Matą. Visi labai mane užkniso ir sunervino, bet sumoj buvo kūl! :) Bet aš pats už save spręst galiu. Ačiū už rūpestį, jei kada nors netyčia skaitysit čia.
Sekmadienį šventė namie - tėtis šventė gimtadienį. Su seneliais susitariau, kad nakvosiu pas juos ir išlėkiau į barakus kursiokės sveikint. Šiandien vat ir jaučiuosi ne kažką. Ryškiai peršalau.

Dar šiandien labai smagu buvo geografijoj sėdėti - niekada taip juokinga nebuvo. Dėstytoja kaip visada, bet padarėm su kolega labai daug juokų ir čia vienas pavyzdys:

No comments: