Nov 26, 2007

versli diena

tai vo, šian buvau mokymuose „Jaunimo verslumas“. Skamba labai nemaloniai ir popieriškai toks pavadinimas iš pradžių, bet buvo visai įdomu, naudinga gražu ir šiaip - seniai kokiuose nors mokymuose buvau, todėl esu patenkintas, kad nuvėjau, atsėdėjau ir dar naudos iš to pasiėmiau.

Vėliau su anglų paskaitos komanda (tipo "team". versta teisingai, bet skamba keistai) važiavom pas savo entrepreneur (žmogus, įkūręs kokį verslą) <čia mūsų semestro įskaitinis darbelis> ir apklausinėjom apie verslą.
žo esmė ta, kad reikėjo mažą arba vidutinį verslą pasiimt. viskas ok ir gerai, firma viską atitinka ir į reikiamus rėmus įsipaišo.. bet kai nuvedė į cechą pažiūrėt tai ką tu.. nesveiko dydžio salė, pilna visokių metalo apdirbimo mašinų ir kitokių žaislų.. žo atrodo įspūdingai ir tik į ten įėjus tikrai neatrodo, kad tai vidutinio dydžio įmonėlė.

pats šefas irgi malonus žmogus. nuskilo, kad susitikom savaitgalį, nes gavom pusantros valandos pokalbio ir pakankamai medžiagos raportui ir pristatymui.

grįžęs nusprendžiau pabaigt psihologijos prezentaciją. nemoku pauerpointu dirbt normaliai, todėl užėmė truputuką laiko, kol supratau, kaip savo template sukurti, o sukūręs pamačiau, kad padariau šūdą kažkokį kur nieko nesigavo.
rinkdamasis informaciją kalbėjimui kažkaip netyčia įsijungiau jūtūbę ir pražiūrėjau visą daft punkų interstellą 5555. labai įdomus ir gražus filmukas (tik nesitikėjau, kad 13-os dalių jis). tai taip aš kalbėjimui ir pasiruošiau.. varau pamažu miegot, ryt anksti kelsiuos.

No comments: